Zdá se, že domácí léčení bere Jiří Pomeje spíš jako domácí vězení. Při jakékoliv příležitosti proklouzne ven a jeho kroky míří do nonstop baru v blízkosti jeho bydliště. Tam právě v posledních dnech chodí popíjet pivo. A právě jeho nezodpovědné chování je podle Andrey příčinou rozpadu jejich vztahu.

Pomeje si zašel do baru i dnes krátce po poledni. V tu samou chvíli šla kolem nonstopu i jeho manželka. Ta však Jiřího i místní pivnici obešla obloukem. „Já jdu teď na schůzku, nevím, kde je, a nezajímá mě to,“ odsekla fotografovi, který ji upozornil na to, že její manžel se právě nachází ve zmiňovaném baru.

S Jiřím jí zkrátka došla trpělivost. „Myslela jsem, že s nemocí si uvědomí nějaké věci a že pochopí, že životní styl, který vedl před nemocí a který nám už tehdy působil problémy, musí změnit. Že nepojede znova stejnou linii, kterou vedl x let. Rok jsme se snažili, aby se uzdravil, ale ukázalo se, že vůbec nic nepochopil a že pokoru k životu, ani svému ani svého okolí, nezískal,“ vysvětlila Blesk.cz naštvaná Pomeje s tím, že herec své problémy řeší alkoholem už desítky let.

VIDEO: Jiří Pomeje po léčbě rakoviny: Krach manželství s krásnou Andreou!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje po léčbě rakoviny: Krach manželství s krásnou Andreou! Adriana Šoltésová

Fotogalerie
39 fotografií