Uchazečů o role se na konkurzu sešlo na dvě stovky. Všichni s napětím očekávali, až budou moct předvést svůj um. „Byl jsem mile překvapen úrovní uchazečů. Klobouk dolů, o některých z nich určitě ještě v budoucnu uslyšíme. Bylo to první kolo konkurzů, ovšem v předkole, kde se vybírali adepti na hlavní role, je už jasno. Nebudu prozrazovat všechna jména, tak jen pár, na jevišti se objeví třeba Pepa Vojtek, Martin Dejdar, Marek Vašut a další,“ uvedl režisér Radek Balaš.

A kromě nich se na konkurzu objevily například herečky Dana Morávková se Sandrou Pogodovou, herci Josef Carda, Petr Vacek, Václav Kopta, ale také Miroslav Etzler, který se se zpěvem trápil už v soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Jak se ale zdá, hodlá zde své nabrané zkušenosti zúročit.

Své štěstí zkoušel už v muzikálu Robinson, kde ho režisér Jiří Adamec přijal, ale ve finále Etzler o svou roli stejně přišel. Kvůli čtyřmilionovým dluhům producentky muzikálu Evy Krahulíkové se muzikál nakonec zrušil a herec tak o svou vysněnou roli přišel. Jak se ale zdá, od další hudební komedie ho to neodradilo.

Velkou mužskou konkurencí je také Josef Vágner, který si brousí zuby na hlavní roli ženicha. „Samozřejmě byla by to paráda, kdyby to nakonec klaplo, a musím skromně přiznat, že bych k té roli měl i předpoklady. Prvního června se v Řecku ožením se svou přítelkyní Marlene, takže do premiéry získám coby ženáč praxi. Sice krátkou, ale o to intenzivnější,“ prozradil s úsměvem zpěvák a syn Karla Vágnera, který k některým písním z připravovaného muzikálu napsal hudbu.

VIDEO: Konec muzikálu Robinson: 14 dní před krachem odešel režisér! Nesedl si s Hůlkou!

Video
Video se připravuje ...

Konec muzikálu Robinson: 14 dní před krachem odešel režisér! Nesedl si s Hůlkou! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
9 fotografií