„Zrovna jsme dotočili další díl Psího rádce, tentokrát jsme vyrazili do Jizerek a máte se teda na co těšit," chlubila se na sociální síti Solaříková, která moderuje internetový pořad pro milovníky psů. Do něho si nyní pozvala i Arichtevu, jenže mlžila, jaké dobrodružství si pro ni přichystala.

„Zatím neprozradím, co jsme tady dělaly. Nechte se překvapit," napínala příznivce na Instagramu, ale nepočítala s tím, že brunetka známá ze seriálů Ordinace v růžové zahradě a První republika tajemství provalí.

„Dneska jsem měla hrozně krásnej den. Kdyby byl hrozně hnusnej, tak vám to psát nebudu. Dopoledne jsem natáčela pořad Psí rádce, do kterého mě pozvala kamarádka Patricie Solaříková a trochu mě povozila po horách. Neuvěřitelnej zážitek. Chci ještě," rozplývala se u fotky se sáněmi taženými dvěma psy.

Pochlubila se také snímky, na nichž na saních sama sedí a užívá si jízdu s početným psím spřežením. Očividně to pro ni byl velmi jedinečný zážitek. Čtyřnohým mazlíčkům se ostatně věnovala i poté. Zajela totiž do útulku a tamním pejskům přivezla krmivo a další potřeby. Nad hafánky se ale rozplývala tak, že si je div neodvezla s sebou domů.

VIDEO:  Veronika Arichteva natáčí pokračování První republiky a chystá se založit rodinu

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva natáčí pokračování První republiky a chystá se založit rodinu 

Fotogalerie
41 fotografií