Syn Libušky a jejího manžela Josefa Abrháma (78) Pepa má s bývalou ženou, režisérkou Denisou Grimmovou (42), dva syny Josífka (10) a Toníčka (8). Teď má ale novou partnerku, s kterou podle všeho již také založil rodinu.

Šťastnou novinu omylem prozradila nastávající babička. „Vnoučátka jsou na cestě. Nemůžeme se dočkat,“ zaradovala se pro Aha! Šafránková. Zda na svět přijdou hned dvojčátka, už ale prozradit nechtěla.

„Já o tom nemůžu mluvit, syn by se zlobil! Musela bych se ho nejdřív zeptat,“ vymlouvala se. Se synem se ale radit nechtěla. „Ale to by bylo zbytečné! On o svém soukromí nerad mluví,“ zasmála se pobaveně Libuše, která se už nemůže dočkat, až bude miminka vozit v kočárku.

Herečka, které museli před čtyřmi lety kvůli rakovině vyoperovat část plic, by uvítala i víc práce. Cítí se už dobře a někdejší problémy si už ani nepřipouští. „Že jsem byla nemocná? Ale to už je dávno. Mám se bezvadně,“ nechala se slyšet. „Nabídek je spousta, nápadů také, to ale ještě nic neznamená. Uvidíme, co z toho vyjde,“ promluvila o svých pracovních plánech.

Nerada by něco zakřikla, zvlášť když už jí jeden kšeft nevyšel. Měla se totiž před kamerou poprvé od nemoci objevit v pohádce Princ mamánek, kterou chystal Jan Budař (40). Ten měl již hotový scénář a kompletní obsazení, jenže nesehnal dostatek financí. „O tomhle filmu raději už nemluvme,“ dodala Popelka.

VIDEO: Josef Abrhám přiznal: S Libuškou to byla láska na první pohled.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Josef Abrhám: S Libuškou to byla láska na první pohled. Alice Rossi, Lenka Chvostová

 

Fotogalerie
31 fotografií