„Moje milovaná Ivanko, děkuji Ti za našich prvních deset let manželství (a celkově krásných 18 let našeho vztahu), ve kterých jsem se přesvědčil, že jsi pro mě ta pravá. Děkuji Ti za vše a jsem šťastný, že Tě mám,“ napsal Slavík na svůj oficiální Facebook.

K příspěvku připojil i fotku, na níž si manželský pár společně užívá romantickou večeři. Právě na neděli 7. ledna totiž spadá výročí deset let od svatby v Las Vegas. Svou ženu jistě Karel slůvky plnými lásky potěšil, ovšem v komentářích na sociálních sítí se do něj i do Ivany lidé nevybíravě pustili. „Pokud to je zapotřebí sdílet, to není vyznání, ale marketingový tah,“ napsala jedna uživatelka.

Podobný názor sdílelo ale víc lidí. „To vyznání, ač krásné, měl snad říct Karel Ivaně a ne to psát na veřejnou síť. Nás o tom, co k Ivaně cítí, přesvědčovat nemusí,“ podivoval se další pisatel. „Proč přes Facebook – nám to dokazovat nemusíte – každý si myslí své,“ přizvukovali další.

Někdo pak dokonce zapochyboval, že si profil spravuje Gott osobně. Ozývaly se takové hlasy, že příspěvek psala jeho mluvčí, nebo dokonce jeho manželka. „Asi Ivanka zavelela, že to musí být na fcb... abychom všichni věděli, jak je vše ok,“ spekuloval kdosi.

Fotogalerie: Karel Gott a jeho ženy: Které prošly jeho…
56 fotografií

„To bylo první, co mě napadlo, že si Ivanka vyznala lásku sama,“ souhlasili další a nezapomněli zmínit ani nedávno provalený Mistrův vztah s jinou ženou. Naštěstí pro Gottovy se našli i tací, kdo jim k tzv. cínové svatbě jen popřáli hodně lásky do dalších let.

„To je nádhera. Přeji Vám krásné další léta plné lásky, pochopení, štěstí. Oběma Vám to sluší a jste jistě vzorem tisícům párů a rodin," rozplýval se pisatel jednoho z komentářů. „Karle,nechť se od Vás dnešní muži učí! Hodně dalších šťastných okamžiků!" popřál zase další. „Milý Karle, udělal jste moc dobře, že jste to zveřejnil, někdy je opravdu potřeba vykřiknout to do světa, aby vás už opravdu všichni závistiví lidé nechali v klidu žít," domnívá se dokonce další uživatel.

VIDEO: Takhle slavil Silvestra Karel Gott: Poslechněte si, co zpíval hostům luxusního casina!

Video
Video se připravuje ...

Takhle slavil Silvestra Karel Gott: Poslechněte si, co zpíval hostům luxusního casina! Karel Kopáč

Fotogalerie
47 fotografií