Před nahromaděnými problémy nestrčil hlavu do písku a postavil se jim. Proto také představitel doktora Bobo Švarce z Ordinace v růžové zahradě 2 na Boží hod nastoupil do psychiatrické léčebny Červený Dvůr poblíž Českého Krumlova, která má spoustu programů na řešení problémů nejen s alkoholem, ale i drogami či gamblerstvím.

Zvolil třítýdenní léčebný program, aby se – jak sám říká – zbavil „občasných excesů s alkoholem“, ale hlavně získal zpět psychickou pohodu, aby mohl dál naplno fungovat. Pobyt v zařízení si navíc naplánoval ve svém volnu tak, aby nijak neovlivnil natáčení seriálové Ordinace. „Jeho postava doktora Švarce má momentálně v rámci natáčecího plánu volno a další cyklus, který trvá zhruba deset až čtrnáct dní, není zatím vypsaný,“ prozradil Blesku dobře informovaný člen štábu.

Léčili tu už řadu celebrit: Třeba fetující Pergnerovou

Po předávkování drogami v roce 2001 skončila na detoxu v Červeném Dvoře moderátorka Tereza Pergnerová (43), o dva roky později tu byl na odvykačce zpěvák skupiny Lunetic Martin Kocián (41), který byl závislý na pervitinu. V roce 2008 tam hledala pomoc Šárka Ullrichová (43) alias feťačka Zuzana z Ulice. I ve svém životě herečka totiž bojovala s těžkou závislostí na alkoholu a kokainu. O pět let později do téhož zařízení kvůli problémům s alkoholem nastoupil herec Oldřich Kaiser (62).

...
Autor: Archiv Blesku

VIDEO: Martin Zounar o poslední roli Miroslava Zounara: Třetí Slunce, seno,... musel ošidit!

Video
Video se připravuje ...

Martin Zounar o poslední roli Miroslava Zounara: Třetí Slunce, seno, musel ošidit! Petr Macek, Petr Soukup

Fotogalerie
30 fotografií