Rázné kroky zavedou dnes večer Boba a Heluš k psycholožce Jarmile, aby jim pomohla s jejich partnerskou krizí. Za úkol jim dá nakreslit, jak se navzájem vidí. A to bude kámen úrazu.

Zatímco Heluš přijde s obrázkem masožravé květiny, Bobo svoji ženu vidí jako pomočenou trávu. „Na tohle natáčení opravdu jen tak nezapomenu. Točili jsme to mnohokrát, ale pokaždé jinak. Celou dobu jsem si říkala, že z tohohle se režisér asi nevystříhá. Martin Zounar je totiž mistr v improvizaci a do každého pokusu vložil něco jiného, co nás nutilo něco dalšího přihodit. Zvrtlo se to do neskutečné scénky, až jsme si říkali, že bychom s tím mohli jezdit,“ směje se při vzpomínce Martina Randová alias Heluš. Všechno začalo tím, když Jana Paulová oproti scénáři v obrázku Martina Zounara našla kapičku rosy…

Sama se tak dostala do prekérní situace. Z podstaty role psycholožky Jarmily měla udržet vážnou tvář, a to nebylo jednoduché. „Jsem profík a dokážu to ukočírovat, ale Martin s Martinou sice blbli, ale krásně si hráli s textem, částečně improvizovali, tak jsem se snažila taky něco vložit. Tahle natáčení mám ráda, ale jsem moc zvědavá na výsledek,“ těší se Jana Paulová. 

Fotogalerie
7 fotografií