Dnes ráno se manželé Pavel Zedníček s Hankou Kousalovou probudili a zjistili, že na ně před domem čeká legrační překvapení.

"My máme v ulici tak hodné sousedy, že když v noci sněží, tak mi přikryjí auto kobercem, aby mu nebyla zima. Nepotřebujete někdo koberec? Nám se nehodí ta barva," pochlubila se Kousalová fotografií auta, přikrytého pod fialovým kobercem.

Létající ale není, sám tedy určitě nezmizí. Proto ho Zedníček poslal dál.

„Za pomoci policie jsme koberec dopoledne srolovali a odstěhovali kousek dál,“ řekla Blesku Pavlova žena.  „Pořád je k mání,“ láká moderátorka. „Nám se nehodí. Nejsme na fialovou,“ směje se. Zlý úmysl za podivým dárkem nehledá. „Vždyť je to pěkné, že nám někdo přikryl auto, aby nezasněžilo a nenastydlo,“ smějí se. A určitě pořád lepší koberec než botička.

Čekání na mimčo

„Nerozhodilo nás to. Těšíme se na Vánoce. Letos budeme s Pavlem sami, dcera Bára zůstane s mužem v Rakousku. A už v březnu z nás udělá dědu a babičku,“ svěřila se Hanka. Na konci roku je s Pavlem čeká cesta na Floridu, kde na Tři krále na pláži s Olgou Matuškovou (69) a Waldou oslaví první výročí svatby.

VIDEO: Pavel Zedníček: Vánoce držíme, ale pak valíme do tepla!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Zedníček: Vánoce držíme, ale pak valíme do tepla! Hana Hoschlová, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz/Zdeněk Stočes, Radim Linhart - Půjdem spolu do Betléma

Fotogalerie
18 fotografií