Kyncl svou nešikovnost sám přiznal na sociálních sítích. Zveřejnil zde totiž fotku, na níž jeho bicykl leží v lese koly nahoru, zapíchnutý v hromadě listí. Muž navíc na snímku natahuje ruku a ukazuje tak šrámy, které během karambolu utržil.

„Byl jsem z podzimu a toho padajícího listí všech barev tak dojatej, až jsem samým dojetím musel spadnout taky a přidělat si taky nějakou tu barvičku,“ vtipkoval Martin, který naštěstí z celé nehody vyvázl ještě poměrně dobře. „Kolo se zaklínilo velmi elegantně, zatímco já jsem velmi neelegantně pokračoval roklinkou dolů,“ svěřil se na Instagramu.

I když si asi pořádně natloukl, smysl pro humor ho ani tak neopustil a on tak k příspěvku připojil ještě několik vtipných hashtagů: „Sportem ku zdraví. Padá Martin, něco si přej! Pouštění draka je nuda, já pouštím kola. Kdo z vás to má?“

Na závěr ještě připsal: „Nemá někdo peroxid?“ Na tento dotaz samozřejmě nezareagoval nikdo jiný než jeho partnerka Štíbrová. „Septonex připravenej, pojeď domů,“ nabádala svého milého a také si neodpustila malý žertík. „Mám dvě děti. Dvě,“ postěžovala si někdejší hvězda Pojišťovny štěstí a narážela tak na fakt, že s Martinem vychovává synka Mathiase, který se narodil letos v červenci.

VIDEO:  Proč si Nikol Štíbrová měsíc před porodem sundala zásnubní prsten?

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Nikol Štíbrová měsíc před porodem: Sundala zásnubní prsten! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
34 fotografií