Martin Nikol požádal o ruku na dovolené v Thajsku, jenže o pár měsíců později si blondýnka zásnubní prstýnek zase sundala. Důvodem ale nebyly žádné hádky, nýbrž nečekaná radostná událost. Herečka otěhotněla a poté, co přibrala, raději šperk na čas odložila.

Stejně tak došlo k posunu plánované svatby. „Už jsme to nestihli, nechtěla jsem se vdávat těhotná, protože bych si to neužila,“ vysvětlila pro Prásk.tv Štíbrová s tím, že po narození malého Mathiase už veselce nic nestojí v cestě. „Časem bychom se chtěli vzít. Možná příští rok, ale nespěcháme. Jsem klasik a pro tu rodinu. Chci mít příjmení jako můj syn.“

Jméno ale samozřejmě není jediný důvod, proč by ráda řekla Kynclovi své ANO. Hlavním důvodem je láska, kterou jí partner dokázal i během péče o synka. „Občas padám na hubu a on se toho chopil, vstává k němu. Od začátku mi pomáhal,“ vysvětlovala někdejší hvězda seriálu Pojišťovna štěstí, které dává mateřství občas pořádně zabrat.

„Já jsem sice čekala, že to bude mazec, ale je to ještě větší mazec, než jsem si myslela. Prostě najednou člověk nemá svůj život, ale žije život toho svého dítěte. Jsem z toho trošku vyjukaná, ale když se na něj podívám, když spí a neřve, tak je to prostě milouš, je to super," líčila velkou změnu ve svém životě Nikol.

Nesmírně si tak užívala, že mohla s kamarádkami Martinou Pártlovou (38) a Veronikou Arichtevou(31), moderovat otevření nového klubu. Poprvé od porodu se tak objevila na veřejnosti a konečně si od miminka trochu odpočinula. Do péče ho svěřila právě svému snoubenci.

VIDEO: Těhotná Nikol Štíbrová: Těsně do porodu v dabingovém studiu! Kvůli "děvce"!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Nikol Štíbrová: Těsně do porodu v dabingovém studiu! Kvůli "děvce"! Petr Macek, Jan Jedlička

„Posílá mi videa a fotky, že žijou. Dokonce dnes přebalil i hovínka, takže dobrý. Obyčejně čeká, až se na ty hovínka vrátím. Ale musím říct, že je šikovnej,“ nešetřila chválou a přiznala, že se jí už po obou hodně stýská. „Já jsem po dvou měsících venku a myslím, že zase dlouho nepůjdu," svěřila se Štíbrová Prásku. A tak je možné, že její příští velká akce bude právě její dlouho odkládaný sňatek.

Fotogalerie
41 fotografií