Duo z Těžkýho Pokondra Miloš Pokorný a Roman Ondráček mají s Frekvencí 1 podepsanou smlouvu do konce roku 2018. Po dnešním posezení s šéfem Miroslavem Škodou je ale všechno jinak.

„Pro tuto chvíli sice zatím nedošlo k oficiálnímu ukončení této spolupráce, ale jednáme s oběma pány o podmínkách, za kterých bychom dospěli k vzájemné dohodě,“ napsala v prohlášení mluvčí stanice Zuzana Nevoralová. 

Moderátor Roman Ondráček byl ale mnohem konkrétnější. „Dohodli jsme se na důstojném ukončení naší spolupráce. K původní smlouvě, která byla platná do prosince roku 2018, jsme dostali dodatek s tím, že spolupráci ukončíme do konce října,“ řekl Blesk.cz Ondráček.

Do té doby ještě na rádiu splní své resty. „Vzhledem k tomu, že máme ještě domluvené hosty, včetně Jardy Kmenty, se kterým točíme zítra, a také předtočené hosty, tak ty se ještě odvysílají,“ dodal moderátor.

S kolegou Milošem Pokorným už teď mají spoustu nápadů na další aktivity. „Plány samozřejmě máme, ale nechci zatím nic prozrazovat. Snad jen to, že už jsme na Facebooku zveřejnili nějaký status s fotografiemi s Richardem Genzerem a Michalem Suchánkem, a to jsou lidi, se kterými se možná domlouváme na něčem novém,“ prozradil zpěvák. Tak uvidíme, jaká „Partička“ z toho vyleze… 

Fotogalerie
14 fotografií