Moderátoři Miloš Pokorný a Roman Ondráček, známí jako duo Těžkej Pokondr, dnes skončili v rádiu Frekvence 1. Vedení jim cenzurovalo výběr hostů do nejposlouchanějšího rozhlasového pořadu, kam si zvali své hosty a debatovali s nimi o práci a životě.

Pokondři měli se svými šéfy spory již delší dobu. Vše vygradovalo tento týden, kdy si chtěli pozvat do studia mne, abychom pošprechtili o mé nové knize Boss Babiš.

Bossové Frekvence 1 jim to ale zakázali. Prý propagace, a taky politika… takový to bla bla bla. „Pozvěte si Kmentu za měsíc,“ radili jim prý šéfové.

Tak se milí Pokondři s Frekvencí 1 rozloučili. Po svém. Dnes ráno pustili šéfům na rozloučenou ve svém pořadu svůj nový hit Kretén, který je předělávkou známého hitu devadesátých let Sketmen. Klip k této písni je skvostný a doporučuji si ho pustit. Kdo v něm nepozná Andreje Babiše a Miloše Zemana, je sketmen. Hoši, tleskám vám za to. Miluji každého, kdo se nepodělá ze svých bossů,“ oznámil investigativní novinář Jaroslav Kmenta.

A pánové Miloš Pokorný a Roman Ondráček k tomu zanedlouho také řekli své. „Nesnáším pondělky. Už nás nebaví zákazy hostů na Frekvenci 1 od našeho šéfa Miroslava Škody. Dnes nám zakázal dva hosty, Jaroslav Kmentu a Karla Heringa. To už fakt není možný a hlavně už nás to nebaví. Takže zítra se uvidí, ale i jemu ráno pustíme na jeho rádiu náš song a začínáme si dělat konečně něco svého a hlavně s normální partou. Rádio milujeme, ale tohle už je přes lajnu a to tak, že definitivně,“ napsali rozčílení moderátoři.

V rádiu ale tvrdí něco jiného. „Je to jednostranný krok ze strany Pokondrů. Nikdo je nevyhodil a ani jim hosty nezakazoval. Dnes normálně točí pořady na další dny. Pokud ale nepřijdou do práce, je to z jejich strany porušení smlouvy,“ řekl Blesk.cz zdroj z rádia. Vedení Frekvence 1 nyní o této situaci jedná a Blesku slíbilo, že mu oficiální vyjádření zašle.

Aktualizace 14:07 - Vedení rádia stále slíbené vyjádření neposlalo. Vyjadřovat se prozatím nechtějí ani moderátoři. Podle všeho na Frekvenci 1 probíhají velmi intenzivní jednání.

Fotogalerie
16 fotografií