S radostnou událostí se Heidi pochlubila na svém Facebooku, kde zveřejnila fotku z ultrazvuku. Ten ovšem není její, a dokonce ani nikoho z její rodiny. Ve skutečnosti se totiž jedná o obrázek z bříška březí fenky. „Z ultrazvuku číst fakt neumím, takže musím věřit paní doktorce, že Sára má v bříšku 6 štěňátek,“ vysvětlila sama zpěvačka.

Vzápětí dodala také důvod, proč ji vlastně narození smečky chlupatých kuliček zajímá. „Budu teď doufat, že alespoň jedno z nich bude pejsek, kterého jsem si objednala,“ objasnila Janků, které letos v srpnu zemřel manžel Ivo Pavlík (†84). Zhruba pět měsíců předtím navíc z tohoto světa odešla i jeho první žena Věra Špinarová (†65), s níž Heidi plánovala společnou koncertní šňůru.

Již dříve se ostatně zpěvačka nechala slyšet, že by měla doma psa velmi ráda. „Možná, až bude po všem, popřemýšlím, že bych si pořídila pejska. Toho jsme neměli nikdy, protože Ivoš se bál, abych čtyřnohému členu rodiny nevěnovala víc pozornosti než jemu,“ svěřila se před časem pro Aha! vdova s tím, že si zatím vůbec neumí představit, že by se mohla někdy znovu zamilovat.

Fotogalerie: Pohřeb manžela Heidi Janků Ivo Pavlíka (†84)
129 fotografií

Právě čtyřnohý mazlíček by se tak měl stát jejím společníkem a kamarádem a pomáhat jí v těžkých chvílích po smrti milovaného muže. Zatím ovšem nemá vyhráno, jelikož s napětím očekává, jaká štěňátka vlastně přijdou na svět. Přeje si totiž jen psího kluka. „I když v tomto smolném roce se klidně může stát, že se nakonec narodí 6 holčiček – feneček,“ povzdechla si brunetka na Facebooku a poprosila své fanoušky, aby jí drželi palce.

VIDEO: Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela...

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela... Jiří Krušina

VIDEO: Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84)

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy... David Turek, Jan Jedlička

VŠE O SMRTI IVO PAVLÍKA ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
64 fotografií