Heidi Janků (54) o víkendu čekaly hned dvě štace, na obou se ale opakoval stejný scénář. V Šenově si zpěvačka stěžovala na špatný odposlech, který slouží k tomu, aby se interpret slyšel i přes hluk. Jedná se buď o velké reproduktory na pódiu, či pecky v uších. 

Zpěvák si díky odposlechu a hudebním nástrojům kontroluje, zda nezpívá falešně. Jenže Heidi se slyšela málo, a tak se ozvala. Ovšem zvukař ji zrovna dvakrát nevnímal. „Nejraději mám zvukaře, kteří hledí do tabletu a na zpěváka se ani nepodívají,“ rýpla si do kolegy před publikem.

V Ostravě sice spolupracovala s jiným mistrem zvuku, přesto se zase show neobešla bez komplikací. Tentokrát zvukař pustil podklad k jiné písničce, než měla Heidi zazpívat. „Nebojte se, on se to naučí,“ řekla do publika zpěvačka a snažila se brát vše s nadhledem.

I když se zuby nehty držela, stejně se neubránila slzám. Ovšem neplakala jistě kvůli spolupracovníkům, kteří na ni v těžkých momentech spíše kašlali. Její zármutek patřil výhradně milovanému manželovi, o jehož podporu Heidi přišla.

Fotogalerie: Pohřeb manžela Heidi Janků Ivo Pavlíka (†84)
129 fotografií

Před 16 dny podlehl srdečnímu selhání. „Měl arytmii, ucpané cévy. Se srdíčkem se léčil dlouhodobě. Před 18 lety mu dělali bypass a ten už se začal ucpávat a v jeho věku už ho nešlo operovat,“ uvedla smutná vdova, podle níž mu hodně přitížila i smrt jeho bývalé ženy Věry Špinarové (†65), k níž došlo letos v březnu.

VIDEO: Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela...

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela... Jiří Krušina

Fotogalerie
104 fotografií