Zpěvačka momentálně prožívá velmi těžké chvíle a dokonce prý nemá chuť ani pracovat. „Kdybych neměla dávno dopředu nasmlouvaná vystoupení, tak nepracuju. Moc doufám, že mne ta letargie přejde,“ svěřila se deníku Aha! Heidi, která má už dopředu obavy i z prvních Vánoc bez manžela. Na ně už má ostatně plány. V domě, kde spolu s Pavlíkem léta žili, by prý totiž nevydržela.

„Nebudu ani náhodou doma! Budu objíždět příbuzné! Naštěstí jich mám hodně,“ prozradila s tím, že zatím vůbec nepřemýšlí nad tím, že by si mohla najít nového partnera. „To si myslím, že nedokážu. Možná, až bude po všem, popřemýšlím, že bych si pořídila pejska,“ říká Janků. „Toho jsme neměli nikdy, protože Ivoš se bál, abych čtyřnohému členu rodiny nevěnovala víc pozornosti než jemu,“ pousmála se při vzpomínce na zesnulého muže.

VIDEO: První koncert po smrti manžela proplakala…

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela… Jiří Krušina

„Vím a stále si to říkám, že manžel měl už na to věk, umírají daleko mladší lidé… Přesto se s tím stále nedokážu vyrovnat,“ vylíčila své dojmy vdova a doplnila, že její nevlastní syn Adam Pavlík (42) je na tom hůř než ona. Během pár měsíců totiž přišel o oba rodiče, jeho maminka Věra Špinarová (†65) zemřela letos v březnu.

Tatínek Ivo ji do muzikantského nebe následoval v sobotu 12. srpna, kdy mu selhalo srdce. Rodina i veřejnost se s ním posléze rozloučila, ovšem místo posledního odpočinku zatím žádné nemá. Adam všechno rozhodování nechal na Janků, která přiznala, že urnu zatím vyzvednout nedokázala. „Ivoše jsem si stále nevyzvedla, nemám sílu mít urnu doma.“

Fotogalerie: Pohřeb manžela Heidi Janků Ivo Pavlíka (†84)
129 fotografií

Přesto už se na to v nejbližší době chystá a už se dokonce rozhodla, jak s ní naloží. Najde pro ni místo na zahradě, upraví ho a vytvoří tam Pavlíkovi jakýsi hrobeček. „Není s čím otálet. Ráda bych to všechno měla rychle za sebou, takhle nejsem schopna se vůbec ani pokusit znovu se nadechnout,“ rozpovídala se zkroušená brunetka.

Myslí si, že místo posledního odpočinku vybrala dobře. „Tady to Ivoš moc miloval, určitě by byl rád.“ Přesto sám muzikant měl za života trochu jinou představu. „Ivoš mi vždycky říkal, že chce být rozptýlen na Národní třídě, protože tam bude mít blízko jak za holkama do Perlovky, tak do Národního divadla,“ odtajnila interpretka hitu „Když se načančám“ manželovo přání, které mu ale bohužel nemůže splnit.

VIDEO: Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy…

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy… David Turek, Jan Jedlička

VŠE O SMRTI IVO PAVLÍKA ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
81 fotografií