Pracovních příležitostí v současné době moc nemá, ale když nějaká nabídka přijde, neváhá ji vzít. Stejně jako finále soutěže Batist Nej sestřička 2017, kde Heidi Janků zpívala. „Teď moc práce nemám, protože jsem měla celý říjen vyblokovaný na turné s Věrou,“ vysvětlila Super.cz Heidi Janků, která měla naplánované turné se zesnulou Věrou Špinarovou.

Špatné myšlenky a smutné vzpomínky na manžela Ivo Pavlíka, který zemřel pět měsíců po Špinarové, ji ale nutí si nějakou práci najít. „Musím si vymyslet nějakou činnost, asi budu doma malovat. I když já si tu práci přitahuju sama. Teď se mi podařilo vytopit si garáž, při jejímž vyklízení jsem si strhla záda a pak jsem si k tomu uřízla kus prstu až do masa. Takže určitě doma nesedím jen tak,“ přiznala zpěvačka, která se v domě, kde žila s Pavlíkem, cítí dobře. Prodávat ho, jako jiné vdovy, určitě nechce.

I když Heidi Janků s Pavlíkem nemá žádného potomka, sama rozhodně nezůstala. Má rozvětvenou rodinu, i z jeho strany, a se svými blízkými bude také trávit letošní Vánoce. Budou její první bez manžela. „Máme hodně rozvětvenou rodinu po celé republice, takže je budu všechny objíždět a vždy se někde u někoho zastavím,“ dodala Janků, pro niž je manželova smrt stále bolestivé téma. 

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela... Jiří Krušina

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy... David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií