Herečku diváci už neuvidí v seriálu Doktorka Kellerová a podle jejích slov končí i společenský pořad. „Bohužel, teď už můžete vidět jen reprízy. Vedení TV Barrandov se rozhodlo vydat jiným směrem,“ přiznala Brožová ve velkém rozhovoru pro Blesk pro ženy. Pár hodin po jeho uveřejnění ale události nabraly rychlý spád.

„Pořad Exkluziv dosahoval v průběhu roku výborné sledovanosti. Pokračovat v natáčení premiérových dílů byla jasná volba. Pevně věřím, že se nové díly budou divákům líbit,“ řekl generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup (48), který byl až donedávna považován za oficiálního partnera Brožové. Naposledy se na veřejnosti jako pár objevili ještě v červenci na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Podle zdrojů přímo z televize je ale teď jejich čtyřletý vztah na bodu mrazu. Herečka na otázku Blesku k případnému rozchodu do uzávěrky dnešního vydání neodpověděla. Co se vztahu s jejím Jaromírem týká, byla vždy skoupá na slovo. Když Soukup požádal herečku před rokem o ruku a proběhly zásnuby, nepotvrdila Kateřina ani to. A když se jejich láska konečně po čase v roce 2014 provalila, Brožová to komentovala velmi stručně: „Ano, jsme spolu.“

Kateřina si ale zoufat nemusí. Po konci seriálu Doktorka Kellerová má u jiných televizí stále otevřené dveře. Teď například září jako starostka v primáckém seriálu z lékařského prostředí Modrý kód. „Mohu potvrdit, že herečka Kateřina Brožová dostává v seriálu Modrý kód více prostoru než doposud. Jako nekompromisní a intrikánskou starostku si ji diváci oblíbili. Postava starostky dějem míchá ráda a nepřetržitě,“ potvrzuje tisková mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová.

Brožová byla zatím vdaná jen jednou – za podnikatele Zdeňka Tomana (54). Se synem bývalého komunistického ministra zemědělství Miroslava Tomana (80) má dnes čtrnáctiletou dceru Kateřinu. Vzali se v roce 1997 a rozvedli ve zlém v roce 2004. Potom měla Kateřina vztah s dalším movitým podnikatelem Peterem Kovarčíkem (†61).

VIDEO: Mediální magnát Jaromír Soukup a Kateřina Brožová na festivalu ve Varech

Fotogalerie
25 fotografií