Oltová, která na sebe před časem upozornila v primáckém seriálu Všechny moje lásky coby »mladší já« Veroniky Žilkové (55), posílila řady Ordinace. Proti jejímu scénáři sice žádné výtky nemá, vadí jí ale brzké vstávání kvůli natáčení. „Nemůžu spát, když vím, že druhý den musím vstávat do Ordinace třeba v pět,“ postěžovala si deníku Aha! herečka.

„Každou hodinu se v noci budím strachy, že zaspím,“ líčí s tím, že už se kvůli tomu dlouho pořádně nevyspala. „Kolegové mě uklidňují, že se to srovná a budu normálně spát. Zatím se mi to ale nedaří,“ doplnila pro Aha! představitelka zdravotní sestry Květy v seriálové Ordinaci.

Nejvíc se prý na place potkává s finalistou třetí řady Tváře Milanem Peroutkou (27), který jí hraje syna Jonáše. Vídat by se měla také s Vilíkem v podání Romana Štabrňáka (34), který se do ní v posledních dílech předchozí série bláznivě zamiloval.

Zato ostatní z oddělení prý nebudou mít Květu zrovna dvakrát v lásce. „Květa sice v nemocnici nebude mezi sestřičkami populární, omylem ji budou vnímat jako kariéristku, ale ona taková není. Jen si kvůli dětem nemůže dovolit ztratit práci, a tak o ni velmi bojuje a přijímá příležitosti, které přichází,“ popsala svou postavu pro Super.cz Oltová.

VIDEO: Vzpoura v Ordinaci, způsobí ji nová postava v podání Anny Slováčkové

Video
Video se připravuje ...

Vzpoura v Ordinaci, způsobí ji nová postava v podání Anny Slováčkové Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
26 fotografií