„Dlužník výslovně prohlašuje, že má 2345 Kč v hotovosti a stav účtu je nulový,“ může se každý dočíst v notářsky ověřeném prohlášení z 16. srpna 2017. Jak už Blesk informoval, zadlužený a exekutory stíhaný představitel vyšetřovatele Olivera z Kriminálky Anděl podal u soudu návrh na osobní bankrot. A v rámci toho musel provést majetkový »striptýz«.

Cizí auto

Z jím podepsaného prohlášení mj. plyne, že 12 let starý automobil Volvo, který herec užívá, má sice hodnotu 150 tisíc, ale je prý v držení třetí osoby, tudíž jej nemůže zpeněžit. Jediné, co Taclík podle svého přiznání má, je obvyklé vybavení domácnosti. Taclík rovněž doznává, že ho prozatím netíží vyživovací povinnost k žádným nezletilým osobám, ale že otcem se v dohledné době stane, neboť přítelkyni Pavlu (29) má gravidní.

Byt na prodej

Střechy nad hlavou se Taclík nejspíš zbaví poté, co mu soud povolí oddlužení. Byt v pražských Strašnicích má odhadem hodnotu 2,5 milionu korun. Herec ale svým věřitelům dluží celkem 2 417 546 Kč. Tak snad mu zbyde alespoň na plenky...

Fotogalerie
17 fotografií