Upsal se a zamotal do dluhové pasti. Jak Blesk informoval už včera, proti herci jsou vedena tři exekuční řízení za dva miliony korun! Z Centrální evidence exekucí vyplývá, že už v listopadu 2004 podepsal věřiteli notářský výpis, kterým se zavázal splácet své dluhy vzniklé nesplacením úvěru v bance. Když tuto pohledávku odkoupila firma obchodující s dluhy, Taclík si zřejmě myslel, že z toho vybruslí. Avšak mýlil se!

Nedostatek pracovních příležitostí před třinácti lety byl zřejmě důvodem, proč to s ním finančně šlo z kopce. V roce 2004 totiž natočil pouze jediný film – Milenci a vrazi. To mu rozhodně nepřineslo kýžený profit. A kolotoč dluhů se tak roztočil naplno. Další dva roky neměl do čeho píchnout! Zlom nastal až v roce 2008, kdy se rozjel seriál Kriminálka Anděl. Pak už točil i pět snímků ročně, seriály pro televize, a dokonce tančil ve StarDance.

Ani jeho pracovní nasazení, plat v divadle a příjem z reklam ale nestačil na to, aby na své dluhy vydělal. Paradoxně mu nepomohla ani série reklam na banku, ve které namluvil věčně mrzutého kocoura (mj. sežere z klece kanárka).

Nyní Markovi, který se má zanedlouho stát poprvé tatínkem, hrozí, že přijde o střechu nad hlavou. Už pozítří se totiž bude dražit jeho byt 1+1 v pražských Strašnicích. Taclík dál hraje mrtvého brouka a ke své finanční situaci se odmítá vyjádřit.

VIDEO: Marek Taclík: Nemůžeme končit každé představení ve skutečné krvi

Video
Video se připravuje ...

Marek Taclík: Nemůžeme končit každé představení ve skutečné krvi. Andrii Konontsev

Fotogalerie
11 fotografií