Hrdina, který pracuje jako moderátor rádia Spin, si s žádostí o ruku dal skutečně záležet. Otázku své přítelkyni položil během dovolené, na kterou už tak zřejmě ani jeden z nich nikdy nezapomene.

„Odehrálo se to na krásné surfařské pláži Arrifana u Atlantiku. Mou pozornost odvedl vzkaz v němčině, který – nevím, jak to udělal – přinesla vlna a tvářil se jako ze starých časů, protože byl napsaný švabachem,“ popisovala pro web Expres.cz budoucí nevěsta.

„A zatímco já jsem si lámala hlavu s překladem, Ráďa vedle mě ‚vykleknul‘, chudák, důlek,“ doplnila dcera hvězdy nekonečného seriálu Ulice a ortopeda Ivana Landora, která sice nějakou dobu žádost o ruku tušila, přesto jí tento způsob málem vyrazil dech.

„Z mého pohledu to Ráďovi vyšlo geniálně, protože bylo mnoho chvil, kdy jsem si z něj dělala srandu, že teď bych myslela, že mě požádá o ruku a on to zase propásl. Když to ale přišlo, vůbec jsem to nečekala,“ dodala pro Expres.cz budoucí nevěsta, která se živí jako právnička a navíc hraje americký fotbal za Pražské Harpyje.

Nyní si se snoubencem užívá zbytek dovolené a možná sní o tom, jak bude probíhat obřad. Ten začnou plánovat hned po návratu do Česka, jelikož chtějí dostát dávné tradici a vzít se do roka od zasnoubení. Ještě není jasné, kdy a kde si nakonec řeknou ANO, ale zajímavá by byla svatba v rádiu.

Tam se totiž pár před pár lety díky milé náhodě seznámil. Anna Marie totiž vyhrála telefonní soutěž, a když si přišla vyzvednout výhru, dala se s moderátory do řeči. Radek využil jejího povolání a pozval ji na kávu pod záminkou, že by potřeboval právnickou radu. Na schůzce už bylo ale oběma jasné, že nejde o pracovní záležitost, ale o rodící se lásku.

VIDEO: Herečka Ljuba Krbová: Tajemství její štíhlé postavy!

Video
Video se připravuje ...

Herečka Ljuba Krbová: Tajemství její štíhlé postavy! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
32 fotografií