„Já si nemyslím, že by odjel schválně. On to byl starší pán a já si myslím, že si ani nevšiml, že se ta nehoda stala kvůli němu,“ svěřila TopStaru Jandová, která nezněla, že by na viníka měla zlost. Naopak se jí očividně ulevilo, že se věci daly do pohybu.

K bouračce, při níž do Martina vozu během čekání na křižovatce narazilo jiné auto, došlo v úterý 1. srpna v dopoledních hodinách. Finalistka druhé řady Tvoje tvář tehdy zrovna vezla manžela Miroslava Vernera (38) do nemocnice na vyšetření poté, co špatně došlápl a zlomil si nohu. „Pán se prý vyhýbal někomu, kdo byl za mnou a stál mu ve vozovce v protisměru, tak si vybral nás a napral to do nás,“ popisovala Blesku Jandová, která v danou chvíli seděla za volantem.

I když měla velkou radost, že se jí ani nikomu jinému nic nestalo, stejně pro ni byla autonehoda poměrně stresující záležitostí. Z auta se jí v mžiku stal nepojízdný vrak a na náhradu od pojišťovny neměla nárok. „Takže i když jsem stála na křižovatce úplně nehybná s blinkrem a pán to napálil do mě, tak ten případ není uzavřený a nikde nemám černý na bílým, že nejsem viníkem. To je pro mě trošku nepříjemný, protože takovéto věci většinou hradí pojišťovna toho, co do vás najel. Jenže protože se to stalo kvůli třetí osobě, tak mám zatím smůlu,“ líčila zpěvačka.

Jelikož si ale zapsala poznávací značku vozu klíčového účastníka kolize, netrvalo vyšetřování moc dlouho. „Viníka máme, teď se může začít na opravě mého vozidla,“ oddechla si zpěvačka s tím, že během 14 dní by mělo být její auto opravené.

Prozradila také, že její muž má již za sebou operaci kolene. „Vytrhli mu kus kosti, bylo tam dost úlomků. Bylo to komplikované,“ vysvětlovala v TopStaru Jandová a doplnila, že Miroslav se nyní zotavuje na chalupě. „Hlavně, že je s námi,“ dodala Marta.

VIDEO: Hvězda Tváře Marta Jandová: Jsem nesoustředěná a pořád pláču!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Tváře Marta Jandová: Jsem nesoustředěná a pořád pláču! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
44 fotografií