Po roce bylo opět ve studiu Propast rockera Petra Jandy pořádně živo. Už po dvaatřicáté se tu na garden party, tentokrát ve stylu hippies, sešla početná skvadra jeho rodinných příslušníků, kamarádů a přátel.

Někdo dorazil pěšky, jiný vozem a další třeba i koňmo. A právě jeden z čtyřnohých dopravních prostředků způsobil drobné zpestření programu. Zatímco Petr s Olympikem vyhrával, bujný oř se nerozpakoval a vykonal potřebu, takže zatímco se z improvizovaného jeviště linuly pecky oblíbené kapely, rockerova manželka Alice s lopatou elegantně likvidovala koňské koblihy.

Nic to ale neubralo hostům na úsměvech a dobré náladě. Po několika peckách Olympiku si zájemci střihli i kopanou. Sám pán domu se rovněž na chvilku zapojil, ale po obdrženém gólu na svůj fotbalový um rezignoval a věnoval se kibicování. „Kontaktní sporty nemusím, nikdy nevíte, co se při nich může stát. Jo, to takový tenis, to je moje oblíbená kratochvíle. Soupeře máte za sítí a nemůže vás ohrozit,“ vysvětlil Janda.

Party v hippie stylu si nenechal ujít Jakub Smolík s rodinou, Iva Hüttnerová, Pavel Sedláček, Milan Pitkin, Bára Mottlová se skupinou a samozřejmě všechny Jandovy dcery - Marta, Eliška, Rozárie a Anežka.

VIDEO: Petr Janda v talk show: I 14 let po smrti syna na něj myslím každý den!

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda v talk show: I 14 let po smrti syna na něj myslím každý den! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
52 fotografií