Letošní rok je pro Petra Jandu plný samých významných jubileí. Kromě půlkulatých narozenin i jeho kapela Olympic oslaví 55. rok od svého založení. Janda ale nepolevuje a vydal nové album, které mu pokřtila právě mladá a rajcovní manželka Alice Jandová.

„Vzniklo to spontánně a to, že jsem kmotrou, jsme s manželem doslova upekli ve vaně. Nebo lépe řečeno v koupelně. Docela se mi tahle role zalíbila, takže další alba, která třeba perspektivně vyjdou, si zamlouvám pro sebe,“ oznámila s úsměvem na křtu.

Mít vedle sebe takovou krásku není jen tak a Janda se proto musí udržovat fit, aby jí stačil. „Já opravdu držím pohromadě, i když věk nezastavím, ale nenechám se jím ovlivňovat. Třikrát týdně si chodím zahrát tenis, nepřeháním to s dlouhým pobytem v posteli, spíš naopak. Vstávám kolem sedmé, nasnídám se, odvezu dcery do školy a prostě snažím se žít a užívat si života, rodiny a samozřejmě pracovat,“ prozradil zpěvák s tím, že nové album Ještě držím pohromadě není odrazem jeho zdravotního stavu, ale že titulní píseň vznikla už před deseti lety.

Petr Janda prozradil, proč nechce oznamovat svůj konec.

Video
Video se připravuje ...

Petr Janda v talkshow: I 14 let po smrti syna na něj myslím každý den! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
24 fotografií