I když se Brejchová a Brodská naposledy viděly na svatbě Terezy Brodské (49), vždy je pojilo přátelství a láska ke stejnému muži, legendárnímu herci, za kterého byly obě provdané.

„Bíbu ve čtvrtek přivezli na stejnou kliniku jako leží maminka, a tak se tam teď budeme hodně potkávat na návštěvách i s bratrem Markem,“ svěřila deníku Aha! Tereza Brodská. Obě budou dokonce na stejném patře.

Zatím se Bíba s maminkou neviděla, ale máme v plánu ji přivést k mamince na pokoj, ona je totiž upoutána na lůžko a nemůže chodit,“ vysvětlila Tereza s tím, že pro její maminku to bude rozptýlení a vysvobození ze samoty v léčebně, kde jen sporadicky přijímá návštěvy. I když herečka Brejchovou často navštěvuje, nemůže být u ní nonstop.

„Obě si toho mají určitě spoustu co říct. Dlouho se neviděly. Co si pamatuji, tak naposledy to bylo na mé svatbě a to už bude dvacet let,“ těší se Tereza.  „Nikdy na sebe kvůli tatínkovi nežárlily a obě se vždy respektovaly. Dokonce bych řekla, že k sobě vždy měly krásný vztah. Já si Bíby moc vážím. Je to neskutečně fantastická žena,“ dodala Brodská, která teď bude navštěvovat obě dámy.

Tereza navštěvuje maminku v nemocnici tak často, jak jen to jde.
Autor: Karel Kopáč