Miroslav Etzler si zahrál v cyklu Soukromé pasti v epizodě Tatínkova holčička zvrhlého otce, který svou dceru zneužíval. „Diváci si často herce ztotožní s rolí. Úplně vypustí, že jde jen o vymyšlenou postavu,“ vyjádřil se.

Za tuto roli to pořádně schytal. Když po odvysílání příběhu jel metrem, jeden muž se zvedl a plivl mu do tváře. „Ty víš, za co to je,“ řekl prý a vystoupil. Mirek se s ním nijak nehádal. „Jen jsem si utřel tvář a jel dál,“ zavzpomínal v pořadu Exkluziv.

Problémy kvůli svým rolím měly například i Ljuba Krbová (58) a Tereza Bebarová (41). Ljuba, která momentálně září v nekonečném seriálu Ulice, to odnesla za seriál Třetí patro. „V lahůdkářství mi slečna odmítla prodat dvě housky a dvacet deka salátu,“ cituje její slova Aha!.

Tereza, která také momentálně hraje v Ulici, přišla zase o některé zakázky jen kvůli tomu, že si o ní lidé mysleli, že je opravdu cizinka, kterou v seriálu hraje. „Některé produkce mi nechtějí nabídnout roli, protože si fakt myslí, že jsem cizinka. A to jsou lidé z branže,“ svěřila se.

VIDEO: Etzler o Tvoje tvář má známý hlas: Dlouho jsem váhal, jestli do toho jít!

Video
Video se připravuje ...

Etzler o Tvoje tvář má známý hlas: Dlouho jsem váhal, jestli do toho jít! Kristýna Léblová, Petr Soukup

Fotogalerie
25 fotografií