Popová hvězda přinesla v pátek večer do špitálu dárky a se svými malými fanoušky se nadšeně fotila a rozdávala jim autogramy. Mezi těmi, které navštívila, byla třeba čtrnáctiletá Evie Mills, jež utrpěla zranění na hrudi a nohou či desetiletá Jaden Farrell-Mann, která má zlomeninu obou nohou a zranění od střepin. „Dnes jsem se setkala se svou královnou. Miluji tě, Ariano Grande,“ pochlubila se dojatá Jaden na Twitteru s fotkou, jak od zpěvačky dostává pusu na tvář.

Už dnes se navíc na manchesterském stadionu Old Trafford uskuteční benefiční koncert věnovaný právě obětem bombového útoku, při němž zahynulo 22 lidí a dalších 119 bylo zraněno. Na svědomí ho měl sebevražedný atentátník Salman Abedi (†22). Kromě Grande tam vystoupí mj. Katy Perry, Miley Cyrus, Usher, Justin Bieber či kapely Coldplay a Take That.

Lístky na akci se prodaly během šesti minut. Těm, kteří se stali přímými svědky útoku teroristy, ale byly vstupenky nabídnuty zdarma. Koncert bude živě přenášet několik stanic po celém světě. U nás jej v mimořádném přímém přenosu bude od 20:00 vysílat ČT art.

Lisu zachránil při teroru mobil: Část bomby by ji zasáhla přímo do hlavy.

Video
Video se připravuje ...

Lisu zachránil při teroru mobil: Část bomby by ji zasáhla přímo do hlavy Reuters/Klára Brunclíková/ Hudební Banka

Fotogalerie
40 fotografií