Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Uniklo ze zákulisí koncertů Tváře: Ubrečená Konvičková a zničená žebra Ciny!

/
  • Uniklo ze zákulisí koncertů Tváře: Ubrečená Konvičková a zničená žebra Ciny!
    12. června 2017 ● 12:48

    Nervy, armáda maskérů, efekty za statisíce. Tak vypadaly dva sobotní koncerty show Tvoje tvář má známý hlas. Jenže ne vše se povedlo. Markéta Konvičková (23) brečela jako želva a Jan Cina (29) si zranil žebra.

  • 1.

    Zdravotní problémy a tréma

    Dvakrát po sobě vyprodaná O₂ arena zažila neuvěřitelnou show, která televizi Novu vyšla na neuvěřitelných 10 milionů korun. Ale ani pohádkový rozpočet nezabránil tomu, aby se to obešlo bez problémů.

    Největší nervy ze všech měla Konvičková, která první koncert zahajovala. „Než jsem tam šla, tak jsem brečela jako malá holka. To, že někdo dokázal něco takového vytvořit, to je prostě pecka,“ svěřila se po vystoupení zpěvačka.

    Mnohem hůř ale dopadl vítěz druhé řady Tváře Cina. Ondřejem Sokolem jsme to číslo vyšperkovali. Na konci jsem snil o tom, že bysme lítali. Jenže to technicky nešlo. Tak jsme vytvořili vlastními těly – takovou zvedačku. Myslím, že mě ještě týden budou bolet žebra, mám to tam nějaký skříplý,“ práskl zpěvák.

     

    Koncert Tváře si užili nejen soutěžící, ale i diváci, kteří byli z vystoupení nadšeni.
    Autor: TV Nova

    Jan Cina jako Ylvis
    Autor: Foto: archiv TV Nova a Blesku

  • 2.

    Vystresovaný Gránský

    „Máme dvakrát vyprodaný O areny za sebou. Tréma byla veliká,“ přiznal David Gránský (25) s tím, že netradiční bylo i trénování na vystoupení Justina Biebera (23). „Poprvé jsem se učil podle sebe samotnýho. Na tréninku pustili mé vystoupení z Tváře a jeli jsme podle toho,“ prozradil.

    David Gránský jako Justin Bieber
    Autor: TV Nova

  • 3.

    Rychlý prozradil porod

    Herec byl z desetitisícového davu v euforii, že se tak dojal a prozradil termín, kdy se jeho syn Matěj stane otcem. „8. srpna budu děda,“ svěřil Petr Rychlý (51) s tím, že všechny pozval na křtiny.

    VIDEO: Petr Rychlý jako Jan Nedvěd

    Petr Rychlý jako Jan Nedvěd
    Autor: TV Nova

  • 4.

    Peroutka v časovém presu

    Zkoušky na koncerty probíhaly už v pátek. „Zkoušelo se od rána. Nastoupil jsem jako první, protože jsem musel odjet na vystoupení na druhý konec republiky,“ prozradil Milan Peroutka (27).

    Milan Peroutka jako Mika
    Autor: TV Nova

  • 5.

    Dáda jako atrakce

    O největší frontu na podpisy se paradoxně nepostarala žádná hvězda z Tváře, ale máma Aničky Slováčkové (21). Na to, aby se Dáda Patrasová (61) podepsala svým fanouškům, čekala obrovská fronta.

    Dagmar Patrasová se podepisovala jako o závod.
    Autor: Foto: archiv TV Nova a Blesku

    Fotogalerie
    36 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy