Před osmi lety zpěvačka Anna K. zvítězila nad rakovinou. Nemoc se jí však vrátila. Diagnózu se statečná zpěvačka dozvěděla na preventivní prohlídce.  „Na té prohlídce moje paní doktorka Skovajsová zjistila, že se jí něco nelíbí. Nejdřív jsem byla na mamografu, který vypadal skvěle. Paní doktorka mě pochválila, já byla spokojená. Bylo potřeba udělat ještě ultrazvukové vyšetření. Povídáme si, vyprávíme historky a ona najednou: ‚To se mi vůbec nelíbí!‘ Myslela jsem si, že pořád povídáme o tom, co jsme probíraly předtím… Ona ale znovu řekla větu –‚Holčičko zlatá, tohle se mi ale opravdu vůbec nelíbí!‘ – a mně se zatočila hlava. Věděla jsem, že je zle,“ řekla zpěvačka pro Blesk TV magazín.

Anna K. už má za sebou tři chemoterapie a nad rakovinou hodlá zvítězit. Se zákeřnou nemocí nebojuje sama. V ten samý den, kdy se zpěvačka dozvěděla zdrcující diagnózu, onemocněla i její fenka, které zjistili rakovinu vaječníků. „Nevíme, co bude. Nemoc se u ní projevila v ten den, kdy jsem se já dozvěděla svou diagnózu. Je to opravdu neuvěřitelné,“ svěřila se zpěvačka.

Když zpěvačka bojovala s rakovinou poprvé, zemřela její fenka Máša na lymfom. „Tahle věc je se mnou asi nějak propojená a je stále kolem mne. Všichni moji milovaní lidé i zvířata mi odcházejí na tuhle svinskou chorobu. Věřím ale, že hlavně u lidí se s ní dá boj vyhrát, pokud se na ni přijde včas,“ dodala zpěvačka.

Anna K. na Slavíkovi: Víc mě to táhlo na StarDance, přišla jsem kvůli desce!

Video
Video se připravuje ...

Anna K. na Slavíkovi: Víc mě to táhlo na StarDance, přišla jsem kvůli desce! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
8 fotografií