Rakovina vstoupila do života Anny K. podruhé. Poprvé nad ní zvítězila před osmi lety, ale zákeřná nemoc se vrátila a Anna K. má za sebou již třetí chemoterapii. Statečná zpěvačka je připravená se s nemocí poprat. „Prvotní šok z té informace o mém novém nálezu, která mi byla sdělena na běžné preventivní prohlídce, už pomalu doznívá a cítím teď spíš pocit křivdy. Ale to je normální reakce a já už ho dobře znám. Pomalu vstávám z té země a vyrážím opět do boje,“ svěřila se zpěvačka Blesk TV magazínu.

Anna K. je krásná žena, která se pyšní nádhernými vlasy. Aby zabránila jejich vypadávání, během chemoterapie nosí speciální čepičku. „Všechny ty technologie hrozně pokročily. Teď je třeba možnost při léčbě chemoterapií použít takovou chladící čepičku, která tedy opravdu moc příjemná není, a i to trochu bolí, ale když člověk vydrží, můžou mu vlasy částečně zůstat. Já to zkusím a uvidím,“ svěřila se zpěvačka Blesk TV magazínu. Při užívání čepičky však zpěvačka nesmí nijak upravovat. „Zatím vlasy mám, jen je nesmím barvit, fénovat a nijak upravovat, což je trochu divný, zvlášť když mám koncert,“ dodala Anna.

Pro zpěvačku jsou však vlasy to nejmenší. „Na mne jsou ale moji lidé zvyklí už i s holou hlavou, takže jestli mám vyfénované vlasy, nebo ne, nikoho nijak zvlášť nerozhodí. Tak teď se nechám překvapit, co mi na té hlavičce zůstane. Vlasy jsou ale opravdu to nejmenší.“

Anna K. na Slavíkovi: Víc mě to táhlo na StarDance, přišla jsem kvůli desce!

Video
Video se připravuje ...

Anna K na Slavíkovi: Víc mě to táhlo na StarDance, přišla jsem kvůli desce! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
7 fotografií