Dva roky po tragédii, při níž přišla o milovaného manžela, se Mária zapojila do charitativního projektu Koloběh života, který pomáhá neúplným rodinám, kde nezletilé děti přišly o jednoho z rodičů. Kromě práce pro sdružení se opět vrátila k studiu psychologie.

Jsem v druhém ročníku. Naše sdružení bylo jedním z faktorů, ale dovedly mě k tomu i jisté okolnosti. Zajímalo mě to už dávno, a dokonce jsem začala studovat už v Americe, ale potom jsem otěhotněla s Lucasem, tak jsem studium přerušila, ale už nikdy se k němu nevrátila. Ale víc momentů v mém životě mě přesvědčilo, abych se ke studiu vrátila,“ prozradila v rozhovoru pro server pluska.sk krásná Slovenka. A právě tyhle dvě věci a zdravá rodina dělají Majku šťastnou. 

Vdova se vyhýbá otázkám tykajícím se jejího manžela Pavola (†36). Ale přiznává, že od tragédie nesleduje hokej. Jsem úplně mimo tyto věci a děti mají jiné aktivity. Hokej vůbec nesledujeme.“

Majka žije jen pro svou rodinu a blízké přátelé, takže je nezadaná. „Nemám potřebu být zadaná a ani nemám potřebu o tom s někým mluvit,“ dodala.

Fotogalerie
6 fotografií