Kvůli kamarádce a zpěvačce Lídě Nopové (70), která v Semaforu oslavila narozeniny, se Naďa Urbánková po dlouhé době objevila ve společnosti. Lidé v hledišti si nemohli nevšimnout jejích krutě oteklých rukou. Ty jsou právě důvodem, proč se zpěvačka skrývá.

„To už k tomu patří, toho se nezbavím. Kvůli rakovině mi uřízli prsa a porušili lymfu, která nemá kam proudit, proto otékám v horní části těla,“ svěřila deníku Aha! Naďa Urbánková a přiznala, že musí chodit spát ve zvláštním skafandru. 

„Jednou je to horší, jednou lepší. Nicméně tohohle se nezbavíte už nikdy, s tím se musíte smířit. Stejně jako s tím, že mi každé odpoledne musí sousedka dát ruce od prstů až po rameno do speciálních návleků a to potom obvázat,“ vysvětluje Naďa, které v říjnu loňského roku zdravotní stav zkomplikovala ještě takzvaná růže.

„Je to bakterie, která je v každém z nás a občas se probudí. Většinou když máte oslabenou imunitu. Máte při tom vysoké teploty a narušuje to lymfu. Dokonce jsem ležela tři neděle v nemocnici a nějak se to protáhlo, ty komplikace,“ přiznala Urbánková.

Kvůli špatné imunitě zazpívala Nopové na koncertě jako první a ihned odjela domů. „Nemůžu si dovolit žádnou infekci. Tak ráda bych už plánovala koncerty a byla činná. Snad už to bude brzy,“ zasnila se statečná zpěvačka.

Fotogalerie
29 fotografií