V minulém roce soutěž Česká Miss prošla obrodou, nového vedení se ujal Martin Ditmar a Eva Čerešňáková. Oba tehdy řekli, že soutěž představí v naprosto novém kabátě, jenže to nepočítali s tím, že finalistky budou postupně odstupovat. Z finálové šestnáctky už odešla Kristýna Hlaváčková, Mirka Pikotová a Tamara Vaňousová, teď se k nim přidala i Michalea Nedomová.

Michaela se rozhodla odejít z pracovních důvodů. „Celou situaci vnímám jako absurdní. Vzdát se jednoho snu pro druhý? Díky soustředěním České Miss jsem se neskutečně posunula dál, bylo o nás opravdu perfektně postaráno a rozhodovací proces, jestli nabídku do televize na úkor své další účasti v České Miss přijmu, byl dlouhý a pro mě strašně náročný. Diskutovala jsem to mnohokrát jak s rodiči, tak vedením České Miss, a to mně v mé kariéře vyjádřilo plnou podporu a vstřícnost,“ cituje její slova Super.cz.

„Téměř všechny holky jsme se do České Miss hlásily s nějakým záměrem zviditelnit se a dělat to, co chceme. Měla jsem to štěstí, že se mi to podařilo ještě před samotným finále. Čekají mě perné měsíce práce a učení se. Roli reportérky jsem si na pohovoru vyzkoušela poprvé, nikdy předtím jsem tu možnost neměla. Bude to pro mě těžké a náročné, ale věřím, že se s tím poperu a zvládnu to,“ řekla Nedomová.

„Myslím si, že má před sebou skvělou budoucnost a je škoda, aby si tuto příležitost nechala uniknout, i když se tak musela rozhodnout na úkor dalšího pokračování v boji o titul Česká Miss,“ vyjádřila se k jejímu odchodu Eva Čerešňáková.

Finalistka Michaela Nedomová
Autor: Miss Events

Podívejte se, co vedení říká o České Miss.

Fotogalerie
29 fotografií