Přestože si Ditmar s bývalou první vicemiss Evou Čerešňákovou (30), svou stávající snoubenkou, o víkendech užívá v luxusní vile na Moravě za několik milionů korun, podle Centrální evidence exekucí má finanční závazek ve výši 755 000 korun. „Je to částka, která vznikla na základě problémů s mou bývalou ženou, se kterou už mnoho let nejsem,“ přiznal Blesku podnikatel.

Exmanželka, s níž se rozešel před 13 lety, mu prý stále komplikuje život. „Od doby, co jsme rozvedení, jsem jim pořídil za několik milionů krásný byt, na výživném na děti dostala více než šest milionů korun a ani toto všechno jí nestačí,“ řekl Ditmar, jehož exekuce se týká alimentů na jejich dvě děti.

„Zažalovala mě za to, že neplatím správně výživné v datum, jež mi bylo určené. Já ho ale celé roky pravidelně platím a není to malá částka. Posílám pětaosmdesát tisíc měsíčně! Bylo mi stanoveno platit výživné k prvnímu dni v měsíci, a vzhledem k tomu, že bylo placeno vždy k patnáctému dni v měsíci, využila této situace, aby mi způsobila další problémy,“ hájí partner Čerešňákové svou čest.

„Tuto exekuci, která mi způsobila škodu přes devět set tisíc korun, jsem v závěru roku už uhradil,“ svěřil Ditmar, kterého celá záležitost netěší. „Je to nepříjemná situace, týká se však výslovně mého soukromého života a nemá s mými pracovními aktivitami nic společného. Není to příjemné, ale bohužel s lidskou zlobou nic neudělám,“ dodal šéf České Miss.

Ditmar svěřil, že kvůli soudním tahanicím ztratil zcela kontakt se svými potomky. „Dnes bohužel mé děti, na které mnoho let platím vysoké výživné, skoro nevídám,“ dodal Ditmar, který požádal modelku Evu Čerešňákovou, s níž soutěž vede, loni na podzim o ruku.

Fotogalerie
37 fotografií