Pro všechny to bylo první pořádně odvážné focení v životě, zkušenosti s modelingem měla jen vítězka soutěže Miss Hasička. Krásky se před objektivem fotografa Jana Tůmy musely odhodit svršky. Navíc v přítomnosti sexy hasičů. A těm stylista moc svršků také nenechal. „Bylo to hodně odvážné focení, sama jsem hodně stydlivá, tak z počátku to nebylo lehké. Ale při focení byla hrozně fajn atmosféra, z fotek jsem nadšená. Víc bych se ale určitě nesvlékla,“ prozradila Miss Hasička 2016, Slovenka Alica Ondrášová.

Alica měří 177 centimetrů a pyšní se  mírami 85-62-92 a jako modelka už má pár úspěchů za sebou. „Modelingu se věnuji několik let, pracovala jsem i v zahraničí, tři měsíce jsem jako modelka byla v Indii,“ dodala Alica.
Za to první modelingová zkušenost to byla pro Hasiče roku 2017 Jakuba Mičunka.
 „Je to velká novinka. Bylo to hodně těžké, nejsem na to zvyklý. Ale s holkami se fotilo skvěle,“ který je profesionálním hasičem.

Kmotry kalendáře se při slavnostním křtu v klubu Theatro, který moderoval Libor Bouček, byli modelka Vlaďka Erbová, zpěvák Marian Vojtko, Česká Miss Renata Langmannová a moderátor nové reality show Robinsonův ostrov Ondřej Novotný, a také dobrovolný hasič Jindřich Šťastný, jehož nešťastný životní příběh proběhl snad všemi médii.

Video
Video se připravuje ...

Jak vypadá nejkrásnější hasička roku 2016? Podívejte se na video! Petr Soukup, Petr Macek



Jindřich pomohl zachrátni topící se dívku a nakonec ho odsoudili za těžké ublížení na zdraví. Společně s dalšími dobrovolnými hasiči vyrazili čistit vodní nádrž a upozornili na to i dívky, které u ní postávaly. Bohužel dívky do vody naskákaly a jedna z dívek už nevyplavala a zaklínila se v díře výpusti. Jindřichovi se podařilo dívku dostat ven, záchranka ji odvezla v kritickém stavu do nemocnice. Za viníka byl určen soudem právě Jindřich, který dostal osmiměsíční podmínku a pojišťovně musí splácet přes půl miliónu korun. „Beru patnáct tisíc měsíčně, každý měsíc mi z výplaty odchází pět tisíc. Jsem vděčný, že mi hodně pomáhají i cizí lidé. Dobrovolní hasiči z Nesměřice udělali transparentní účet, za což strašně děkuju,“ řekl Jindřich.


Soutěž Miss Hasička ČeskoSlovensko a Hasič roku je soutěž, která je určena pro dobrovolné i profesionální hasičky a hasiče, kteří jsou členy v  některé zastřešující hasičské organizaci, například Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, Česká asociace hasičských důstojníků, Profesní komora požární ochrany, Asociace velitelů HZS podniků atd., a to minimálně po dobu 12 měsíců. Soutěží chtějí organizátoři zvýšit povědomí o činnostech SDH v obcích, hasičském sportu a poukázat na rozsáhlou hasičskou základnu.
Podívejte se na kalendář nejkrásnějších hasiček a hasičů!
Fotogalerie
13 fotografií