Brunetka s hnědýma očima přišla ze dne na den o střechu nad hlavou. Když expartner Martin Salavec objevil v počítači její »milostnou korespondenci« s Noidem, sbalil všechny její věci do igelitek a ty postavil za dveře svého domu nedaleko Kralup nad Vltavou. Salavec odstřihl Andreu i od účtů na sociálních sítích, jež jako její manažer spravoval.

„Andrea teď bydlí u kamarádky. A protože jsem se cítil trochu provinile, že do toho byla zatažena kvůli mně, pomohl jsem jí sehnat auto, které ji odstěhovalo,“ prozradil Blesku zamilovaný rocker, který tvrdí, že ho se sexy houslistkou pojí jen pracovní a kamarádský vztah.

VIDEO: Noid Blesku tvrdil, že s Andreou nic nemá.

Video
Video se připravuje ...

Noid o nové ženě ve svém životě: Zamilovat jsem se nestihl! Jsem ženící typ! Petr Soukup, David Turek

„Stále se stýkáme. Dokončujeme totiž hudbu k pohádce, kterou musím za čtrnáct dní odevzdat. Dokonce uvažuji, že ji zapojím do dalšího mého turné. Lidé by měli vědět, jak moc je talentovaná,“ poodhalil své plány Noid.

Sám se přitom pomalu ale jistě chystá na rozvod s manželkou Gábinou Dvořákovou (28). „Nevím, jak se to řeší, když je v manželství dítě, budu se muset informovat. Zatím jsem se k tomu ještě nedostal,“ tvrdí zpěvák. Má sice za sebou už rozvod s Lucií Bílou (51), jejich manželství bylo ovšem bezdětné.

VIDEO: Andrea Jiskrová se věnuje hudbě, konkrétně hraje na housle

 VŠE O ROZVODU VÁCLAVA NOIDA BÁRTY ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
53 fotografií