Michal Jančařík je po zdravotních problémech odkázán na invalidní vozík a v rehabilitačním ústavu se ze všech sil snaží, aby se opět postavil na nohy. Moderátorovi se vede čím dál lépe a jeho otec Petr prozradil, že na Velikonoce ústav dokonce i opustil. „Letos Michal s manželkou a oběma jejich dcerami vyrazili na výlet ještě společně s přáteli. Ale jsem tomu rád, protože on si potřebuje na chvíli odpočinout od všech těch procedur, které mu teď vyplňují život,“ řekl v rozhovoru pro iDnes Revue.

Petr Jančařík svého syna velmi obdivuje, jak to všechno zvládá. „Nestěžuje si, cvičí. Celá jeho rodina drží pohromadě, žena ho podporuje, děti se na něho těší a on na ně,“ řekl.

Velikonoce spolu letos sice netráví, ale Petr si svátky i tak užívá. „Mám je hrozně rád, dokonce vlastním několik pomlázek, jednu malou, která se dá dobře schovat třeba do rukávu, další naopak velkou, dvoumetrovou, a pak ještě několik v obvyklých velikostech. Tak jako všude, i my si zdobíme různými jarními symboly byt a barvíme vejce,“ dodal.

Podívejte se také na zpověď Michala Jančaříka.

Video
Video se připravuje ...

Zpověď těžce nemocného Jančaříka TV Nova

Fotogalerie
24 fotografií