Pro moderátora Michala Jančaříka byl minulý rok pořádně náročný. Kvůli zdravotním problémům musel podstoupit transplantaci ledviny. Tím to ale zdaleka neskončilo, krátce po zákroku mu totiž praskla céva a vytékající krev začala tlačit na míchu. Michal přestal hýbat nohama a zůstal odkázán na invalidní vozík.

Moderátor je nyní v rehabilitačním ústavu, kde se ze všech sil snaží dělat vše pro to, aby se opět postavil na nohy. "Vede se mi čím dál líp, je to všechno zalité sluncem. Mě to tady baví, jsem tu nesmírně spokojený a jsem rád, že tu můžu být. Budu tu do půlky června a pak doufám, že bude radikální zlepšení," řekl pro tn.cz.

Michal se ale přiznal, že už měl i nehodu. "Couval jsem, najel jsem kolečkem do kanálu a už jsem ležel na zádech. Ale dopadlo to výborně, mám jen odřený loket," svěřil se.

Moderátor prozradil, že v těchto těžkých chvílích mu je obrovskou oporou jeho manželka, která za ním pravidelně chodí. "Diana je ohromná, je skvělá. Nejenom, že to všechno zvládá, ale přijede, je plná energie, humoru, úsměvů a dává mi takovou podporu, že to musím jenom obdivovat," dodal.

Video
Video se připravuje ...

Zpověď těžce nemocného Jančaříka: Nemůžu na nohy, natekla mi krev do míchy... TV Nova

Podívejte se na video, jak mu kolegové z Novy poslali vzkaz.

Video
Video se připravuje ...

Kolegové z Novy poslali ochrnutému Jančaříkovi dojemný vzkaz! Podívejte se! TV Nova

Fotogalerie
27 fotografií