Než se Zdeněk Pohlreich stal známou osobností, musel si toho hodně projít. Jak sám říká, nejdřív si to musíš odšlapat, pak sklízet vavříny.
„V téhle profesi se totiž musí pracovat – a to se lidem nechce. Dneska ti kuchaři by se nejradši jen fotili, televize a knížky, ale ono to tak nejde. Ty si to musíš protrpět. Aby ses to řemeslo naučil, tak nějakou chvíli musíš polykat sračky, abys pochopil, co je špatný a co je dobrý,“ řekl v rozhovoru na Frekvenci 1 jeden z nejúspěšnějších kuchařů u nás.
A právě hledání kvalitního personálu, na který se může spolehnout, je pro něj to, co mu bere chuť. „Myslím, že tři podniky mi stačí a další nechci. Daří se nám a v kuchyni mám kluky, kteří mají chuť pracovat a jít dál,“ dodává Zdeněk.
Zdeněk se stal známým díky pořadu Ano, šéfe! na Primě.
Šéf Zdeněk Pohlreich otevřeně: Proč restaurace, kde šéfuje, krachují? Markéta Reinischová, Jan Jedlička
Zda oslava proběhne v jednom z jeho podniků, nebo u nich v domě za Prahou, kde žije s manželkou Zdeňkou a jejím synem Martínkem, není zatím jisté. Každopádně první oslavy už proběhly na nedávné dovolené na Floridě, kde byli se spoustou přátel. Mezi nimi i Petr Janda s přáteli.
Zdeňka Pohlreich porazila rakovinu prsu a Blesk pozvali k nim domů.
Pohlreichovi nás pozvali domů! Zpověď Zdeňky, která už se připravovala na smrt! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová