I když se s Věrou Špinarovou přišly rozloučit tisíce lidí, tak kolegů z branže mezi nimi moc nebylo. A hodně fanoušků ostravské zpěvačky to nelibě neslo, což se ukázalo ve všech diskuzích na sociálních sítích.

„Je mi zle z našich celebrit...Lucie Bílá, Karel Gott atd... Zlatí slavíci... Milionáři, kteří nemají tu slušnost, aby zesnulé zpěvačce Věře Špinarové přišli na pohřeb, nebo aspoň položit věnec... Fuj... Chce se mi z toho zvracet,“ psali smuteční hosté.

Video
Video se připravuje ...

Bílá prozradila, proč nešla na pohřeb Špinarové! Budete se divit! David Turek, Lukáš Červený

"Popravdě řečeno já jsem ani nevěděla, kdy ten pohřeb je. Měla jsem Věrušku moc ráda, moc. Za třicet let mé kariéry jsme se viděly dvakrát. Jednou jsem ji pozvala do svého pořadu a podruhé náhodou. Vážím si jí. Já se loučím s lidmi po svém a měla jsem práci, je mi to líto. Obdivovala jsem ji, ale na ten pohřeb jsem prostě nemohla jet," prohlásila zpěvačka.

Fotogalerie: Poslední rozloučení s legendární zpěvačkou…
198 fotografií

"Popravdě řečeno nejsou to chvíle, které vyhledávám. Zapálila jsem svíčku, rozloučila jsem se s Věruškou na svém Facebooku hezkou větou a vzpomínkou na náš duet, ale nemohla jsem tam být. Tak snad mi to lidi odpustí," svěřila se Blesku zpěvačka, která nechyběla v karlínském divadle na tiskové konferenci k muzikálu Sestra v akci, kde hraje hlavní roli.

Vše o pohřbu Věry Špinarové čtěte ZDE >>>

VIDEO: Duet, který společně zpívaly v pořadu Lucie nabílo

Video
Video se připravuje ...

Věra Špinarová a Lucie Bílá: Jednoho dne se vrátíš Youtube

Fotogalerie
51 fotografií