Bývalou baletku Antonii Zacpalovou skolil infarkt v domově seniorů, kde dlouhodobě žije. „Ano, maminka měla potíže se srdíčkem, ale je v pořádku,“ napsala deníku Aha! bez bližších podrobností Dominika Gottová. Pro tu jsou starosti o rodiče obzvlášť stresující, protože od loňského jara žije opět až v dalekém Finsku.

Její otec, Karel Gott, ji už v poslední době potrápil víc než dost svou rakovinou mízních uzlin, vyhřezlou ploténkou, zápalem plic či neprůchodnými střevy. A teď ještě starosti o maminku!

Informace o vážném stavu své někdejší partnerky se legendární zpěvák dozvěděl právě od společné dcery. „Karel je rád, že vše dopadlo dobře! O paní Antonii se pravidelně zajímá,“ prozradil zdroj z blízkosti pěveckého mistra.

 

Antonie si bydlení v domově pochvaluje. „Bydlím na rozhraní Libně a Vysočan. Mám to deset minut k Harfě a O₂ areně. Mám kolem sebe všechno, co potřebuju. I ta tramvaj je od bytu blíž než na Vinohradech. A také nemusím chodit nikam do kopce a funět,“ řekla deníku Aha! letos v lednu paní Zacpalová. Nakonec to své výhody určitě má, například včasnou zdravotnickou péči! Od svého bývalého partnera ale o žádnou pomoc nestojí.  „Postaral se o nás s Dominikou až až,“  říká paní Antonie.

Karel Gott: Co pronesl na premiéře svého muzikálu? A čím překvapil nakonec?

 

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Co pronesl na premiéře svého muzikálu? A čím překvapil nakonec? Maila Vašíček

Karel Gott - Lady Carneval

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott – Lady Carneval Youtube.com/BPŽ

Fotogalerie
54 fotografií