„Jako kosmetička mám mnoho klientů a pracuji také jako servírka v japonské restauraci, kde jsem dělala ještě před odchodem do Česka,“ svěřila se Nedělnímu Blesku Dominika s tím, že v severské zemi nečelí každý den závistivým a hodnotícím pohledům lidí, jako to prý zažívala v rodném Česku.

Timo po zmírnění maniodepresí, díky kterému se po krizi dali znovu dohromady, učí hru na kytaru a snaží se opět vrátit na pódia. Je to potřeba, protože podle blízkých přátel Gottové se oba mají co ohánět, aby finančně vše vůbec utáhli.

Až tento týden díky Karlu Gottovi (77) prasklo, že je dcera už dávno Timovou manželkou. „Dominika je vdaná už několik let, ale já jsem se to od ní dozvěděl teprve nedávno,“ svěřil Blesku zpěvák.

Fotogalerie: Karel Gott a jeho nejlepší ženy
111 fotografií

I to je možná jeden z důvodů, proč se spolu otec a dcera loni na jaře chytili. Karel totiž v době, kdy bojoval s rakovinou, vše přepsal na manželku Ivanu (40) a to se Dominice vůbec nelíbilo.

Dominika od manžela odešla v lednu roku 2015, jelikož už nezvládala jeho maniodepresivní stavy. Neustále spolu ale byli v kontaktu. Zpět za Timem se Dominika přestěhovala loni na jaře.

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
46 fotografií