Seznámili se prý náhodou na obnovené premiéře Carmen. „Utíkala jsem před davem a schovala se za největšího muže v místnosti. Zareagoval moc hezky, a tak jsem se jemu i jeho mamince představila,“ svěřila Lucie Blesku.

Svalnatý čahoun jí v říjnu 2015 nebyl lhostejný. Dokonce se traduje, že mu zpěvačka okamžitě vmáčkla do dlaně svou vizitku. Podle ní to ale bylo právě naopak.

„On dal svou vizitku mně,“ tvrdí Lucie. Radek se jí dál dvořil, ona ho déle než rok odmítala. „V té chvíli jsem ještě netušila, že mi jednou změní život k nepoznání,“ říká Lucie.

„Stále mi byl někde nablízku. A i když slyšel ode mne věčné »NE«, nenechal se odradit. Byl milý, trpělivý a tak kouzelný...“ svěřuje Blesku Bílá. Na konci minulého roku ale už přestala odolávat. Podlehla mu. Začal se rodit nový vztah – a rychle!

„Od Nového roku spolu žijeme. Je nám nádherně,“ prozrazuje Bílá. „Radka miluje celé moje okolí a já jsem zase šťastná za jeho maminku a dva bratry. Vždycky jsem si přála velkou rodinu a teď ji mám,“ řekla Blesku šťastně.

Muž na všechno...

Radek Lucii doprovází naprosto všude. Šoféruje její vůz, dělá jí bodyguarda. Nenechá Slavici udělat krok samotnou. Byl s ní, když natáčela talkshow pro Primu, na plese Českého rozhlasu na Žofíně a teď se rozhodl, že Lucii bude dělat milence i bodyguarda na všech štacích turné Hana v Česku i na Slovensku. Jako cvičitel fitness si dal dovolenou.

Fotogalerie
57 fotografií