Několikanásobná česká slavice Lucie Bílá změnila svůj život. Více teď myslí na sebe a více se rozmazluje. „Rozhodla jsem se, že se budu rozmazlovat a cejtím se dobře a teď si užívám život jinak, než jsem to dělala v minulosti. Mám teď moc krásný období,“ usmívá se zpěvačka.

Na Lucce je teď vidět, že je opravdu spokojená, podniká hodně výletů a často se usmívá. Prozradila, že důvodem její spokojenosti je nová láska! „Je to někdo milej, laskavej, krásnej,“ rozplývá se. „Mám to štěstí, že jsem potkala lásku svoji, kterou jsem si moc přála, a mám se s ním moc hezky, to je taková láska, kterou jsem v životě moc chtěla, tak uvidím,“ přiznává tajemně Lucka.

Podle informací Topstaru se jedná o fitness trenéra Radka a zpěvačka má k tomuhle fešákovi velice blízko. „Už se to nedá držet moc v tajnosti, protože nás furt někdo fotí. Ale je to moc krásný. Život je krásnej, když má člověk lásku  a on byl tak trpělivej, že mě přemluvil. Ale trvalo mu to dlouho. Jsem ráda, že byl trpělivej, protože to stojí za to,“ říká zpěvačka o muži, který ji znovu přesvědčil o lásce. 

Fotogalerie
29 fotografií