Bílá totiž už tehdy svůj zájem rozhodně neskrývala! „Takový krásný muž. Vy jste tady jenom s maminkou?“ zaútočila na krasavce slovy, která citoval týdeník Sedmička. Za chvíli se už k neznámému muži lísala, a dokonce se s ním nechala fotit. Pro mladíka byl nebývalý zpěvaččin zájem asi velkým překvapením. „Vůbec nevím, co to mělo být. S Luckou se neznám, vidíme se poprvé v životě,“ svěřil se tehdy Radek.

Nebyl pouze zaskočen, ale nejspíš i velmi polichocen. Proto na Lucii, poté co si odběhla, oddaně čekal, o což ho prý sama požádala. Pak už mu jen nenápadně dala svou vizitku a zbytek nechala na něm. Zájem byl evidentně i z druhé strany, a tak se mladík šel na Carmen podívat i druhý den, tentokrát už ale s jistým záměrem. Po představení nenápadně zmizel do zákulisí.

A teď o něm Bílá konečně promluvila! „Už se to nedá držet moc v tajnosti, protože nás furt někdo fotí. Ale je to moc krásný. Život je krásnej, když má člověk lásku,  a on byl tak trpělivej, že mě přemluvil. Ale trvalo mu to dlouho. Jsem ráda, že byl trpělivej, protože to stojí za to,“ lebedí si Bílá.

Fotogalerie
54 fotografií