Jen pár hodin před velkolepým koncertem v pražské O2 areně Lucie Bílá své vystoupení zrušila. Fanouškům, kteří se do Prahy trmáceli i stovky kilometrů, tím pořádně zvedla mandle. Zpěvačka se veřejně omluvila za zrušení koncertu z důvodu náhlé nemoci a přispěchala s novým termínem.

Jenže získala jen jeden náhradní termín. Tuto neděli. A tím fanoušky znovu pobouřila. Ti, co měli původně vstupenky na sobotu 5. listopadu, mají platné vstupenky na neděli 8. ledna od 20:00 hodin a těm, kteří měli původně zakoupené lístky na neděli 6. listopadu, zůstávají vstupenky na 8. ledna ve 14:00 hodin.

A to je právě to, co fanouškům vadí. Do Prahy se totiž sjíždí její příznivci z celé republiky a po koncertě začínajícím ve 20 hodin nemají šanci odcestovat zpět domů (například do Ostravy nebo Zlína) a ráno brzy vstát do práce.

Lucie Bílá naštvala své fanoušky náhradními termíny zrušených koncertů.
Autor: Facebook

Jiní zase lístky prodávají ze zcela jiného důvodu. Vyčítají zpěvačce, že se na Českém slavíkovi zastala xenofobního a kontroverzního zpěváka z kapely Ortel, který si letos odnesl hned dvě ocenění.

Lucie Bílá se zastala na Slavících Ortela a tím naštvala své fanoušky.
Autor: Facebook

A další se naopak obávají, že Bílá opět náhle onemocní a zase náhradní koncert zruší.

Fanoušci se obávají, že Lucie Bílá opět podlehne nemoci.
Autor: Facebook

 

Fotogalerie
33 fotografií