Stalo se tak tři roku po rozchodu s jinou modelkou Innou Puhajkovou. Veronika Kopřivová, finalistka České Miss z roku 2012, popravdě provalení jejich vztahu hodně pomohla. Zatímco Jaromír jako vždy v případě svých lásek zdatně mlžil, Veronika se snažila své štěstí vykřičet do světa alespoň prostřednictvím Instagramu, když začala zveřejňovat fotky ze zápasů i tréninků svého miláčka.

A kromě hokeje a fotek z povalování se na pláži, začala zveřejňovat také fotky jídel, které připravila sobě i Jaromírovi, byť stále neukázala společné foto, ani ho nejmenovala. Na Vánoce dokonce upekla několik druhů cukroví, včetně Jaromírových nejoblíbenějších vanilkových rohlíčků. „Teď už se můžu vdávat,“ komentovala se smíchem svůj výtvor na sociální síti. Jen pár zasvěcených v tu chvíli vědělo, že modelka se už schází s tím, vedle kterého by se nakonec ráda před oltář postavila.

Přesně, před rokem, kdy jsme zprávu o jejich vztahu přinesli, nicméně oba na otázky Blesku nereagovali. Pak ale věci nabraly rychlý spád. Už o den později se totiž Veronika na sociální síti pochlubila, že dostala nové audi, byť se s Jaromírem stále oficiálně ke vztahu nepřiznali. To udělali až ke konci února. A začal kolotoč. Veronika změnila jak Jardovu vizáž, tak oblékání, a páreček se začal objevovat společně a Jaromíra začala veřejně titulovat Jardíku.

O tři měsíce později, tedy v květnu, už Veronika chrlila fotky s Jaromírem jako na běžícím pásu a vše bylo zalité slunce. Jenže už v červnu prasklo, že Veronika nebyla vždy povoláním modelka, ale že si vydělávala v německém striptýzovém baru, kde se svlékala u tyče. Jaromír celý skandál nicméně velkoryse přešel. Na konci června se pak už pár objevil v Česku, rozdával úsměvy na všechny strany a byl ozdobou filmového festivalu ve Varech.

Fotogalerie: Bydlení Jardy Jágra a Veroniky Kopřivové v…
19 fotografií

Půl roku po provalení vztahu se Veronika Kopřivová mohla začít považovat za slavnou, byť jen díky vztahu s Jaromírem. Rozdávala rozhovory, fotila a zářila štěstím. Navíc v té době začaly padat první slova o možné svatbě, a to z úst samotného hokejisty. V listopadu se pak začalo mluvit o zásnubách, byť například Jágrův otec o tom prý nic nevěděl. O Vánocích navštívila Česko Veronika sama a dokonce zašla za paní Jágrovou. Rok utekl jako voda a je tu únor 2017. Je tady rok, kdy do toho Jaromír Jágr podle mnohých praští a Veronika bude první ženou, která ho dotáhne k oltáři. Myslíte si to i vy?

Vezme si letos Jarda Jágr Veroniku Kopřivovou?
Celkem 786 hlasujících

Vše o vztahu Jágra a Kopřivové čtěte ZDE

Fotogalerie
97 fotografií