I když jsem u focení nebyla, tak jsem si jistá, že nikdo Veroniku Kopřivovou nenutil, aby si průsvitné prádlo, které je vhodné do postele nebo k tyči, oblékla. Má snad dost rozumu a zkušeností, aby podobné kousky veřejně nepředváděla. Ale asi se jí to vymklo z rukou a teď je překvapená, že nesklízí ovace.

Video
Video se připravuje ...

Jágrova Veronika na přehlídce v Česku: Nikdo to neví, ale v Americe normálně pracuju! David Turek


„Nelíbí se mi, je to moje nejhorší fotka ever, vizážistka, kadeřnice atd. taky koulela očima. Fotku, která byla vybrána, jsem viděla až na přehlídce, byla jsem rozčertěná, protože i backstage fotky byly lepší a toto byl jeden z nejhorších outfitů, necítila jsem se v tom, čekala jsem, že se vybere úplně něco jiného. Nemohu soudit, kdo je amatér a kdo není, a rozhodně ani nechci, každý má jiný vkus, do práce fotografa nemám co kecat,“ napsala Veronika na stránku Markéta dráždí celebrity.

Video
Video se připravuje ...

Jágrova holka Veronika: Tyhle Vánoce s Jardou budou lepší! David Turek

A její lamentování nebere konce. Připustila však, že požadavky, které si nadiktovala, nakonec sama porušila. Mým požadavkem, žádnej holej zadek (tanga) nepotřebuji někde na přehlídce vystavovat zadek v tangách.“ Skvělé, tak proč sama během přehlídky na všechny dobrovolně vystrčila svou prdelku v průsvitných kalhotkách?

Momentálně je Verunka už u svého Jardy na Floridě, kde společně oslaví vánoční svátky.

Veronika Kopřivová odhalila na přehlídce své sexy křivky a také nahý zadeček.
Autor: Pavel Machan

Fotogalerie
26 fotografií