V luxusním hotelu na pražské Malé Straně se před objektivem v dráždivém prádélku rozvalovala v posteli i na chladném schodišti. „Je mi pořád zima. A to mi v apartmánu topí na šestadvacet stupňů! Podle mě beru teplo celému hotelu,“ napsala na sociální síť.

Inu, přejezd z Floridy do Prahy bývá v prosinci drsný, a to i když právě v Česku nemrzne... Snad aby ji něco neskolilo, dopřála si Veronika po focení kyslíkovou kúru...

Dráždivé Veroničiny snímky, které má na svědomí fotograf Petr II. Michael Vojtíšek kníže von Hahn, půjdou ve čtvrtek v rámci galavečera do dražby, jejíž výtěžek bude předán hospici Dobrého Pastýře v Čerčanech. Moderování večera se ujmou moderátorka Eva Decastelo (38) a herec Lukáš Langmajer (36).

Kolaps? Dobíjení baterek!

Nedlouho po focení Kopřivová sdílela na sociální síti fotku, na které má do nosu zavedené hadičky s kyslíkem. „Až mě z toho museli odvézt,“ napsala k tomu modelka.

Nešlo ale o nic vážného, podstoupila jen kyslíkovou terapii. Ta mj. nabije tělo novou dávkou energie, posílí imunitu a rovněž oživí pleť. A co jiného Veronika potřebuje, než vypadat na čtvrteční přehlídce neodolatelně?!

Fotogalerie
59 fotografií