„Vojtíšek se těší hlavně na svačinky, které mu budu do školy dělat,“ směje se maminka Lucie Kovaříková. S manželem Janem Kovaříkem (37) synka na školu již delší dobu průběžně připravují. „Probrali jsme společně úkoly pro předškoláky,“ pochlubila se Lucka. „Těšíme se s Honzou, jak si jako školák povede.“

„Jsem rád, že se mají k světu,“ libuje si nad pokroky svých vnoučat hrdý dědeček Gott. A Vojtíšek i o rok mladší Honzík slavného dědu nezapřou. Rádi kreslí a milují muziku. A samozřejmě poznají, když z rádia zní dědův hlas. Milují zvířátka. „Koupili jsme jim morčátko. To bylo radosti! Hlavně Vojta se jím všude chlubil. Často u něj sedí a vypráví mu pohádky,“ popisuje rodinnou pohodu Lucie.

Z domácnosti v pražských Košířích dýchá klid a štěstí. Lucie se prý pořád může na svého muže ve všem spolehnout. Letos v červnu oslaví deváté výročí svatby a je to stále jako na počátku. Přitom se brali jen po krátké známosti.

Zpěvák si dal na Facebook selfie z výletu do Trenčína. „Tak už i já jsem propadl selfie,“ okomentoval snímek. Na Slovensku točil o víkendu nový televizní pořad TV Nova Chart Show a zřejmě využil návštěvy u východních sousedů k prohlídce hradu.

Fotogalerie
36 fotografií